O nasYou are here: Home » O nasGradbena dela izvajamo po celotni sloveniji, smo eden redkih gradbenikov na celjskem, ki izvajajo dela v tako obsežnem in kvalitetnem merilu. Naša usmeritev v gradnjo individualnih hiš, poslovnih komercialnih objektov, manjših ali večjih razsežnosti nas profilira, kot gradbinca z dobro izvedbo in odzivnimi roki za izvedbo ter pričetek del.

Z gradbeništvom in zidarskimi deli smo prisotni na slovenskem trgu že od leta 2007. Naše stranke pa prihajajo iz celotne slovenije. Podjetje je sestavljeno iz več operativnih ekip, ki jih tvorijo razni profili izkušenih delavcev kot so: zidarji, tesarji, fasaderji, nadzorniki in strojniki.

Naša odlika pred konkurenco se kaža v hitri odzivnosti in natančnosti ter kvaliteti izvedenih del.

Spoštovane bodoče stranke, in cenjeni obiskovalci naše strani. Vabljeni ste tudi k ogledu naših referenčnih in storitvenih pod strani tako se vam bomo predstavili nekoliko bolje in podrobneje. Dovolite nam,  da vam na ta način približamo storitve, ki jih izvajamo. S spletno stranjo smo vam hoteli pokazati  tudi naše dosedanje dosežke in z njimi naše dosedanje zadovoljne stranke.

Črnograd d.o.o. vaš mojster
Izberite nas in postanite ena izmed naših zadovoljnih strank tudi vi. Saj verjamemo, da vas bo kvaliteta izvedenih del, ki jih izvajamo absolutno prepričala.

 

ČRNOGRAD splošna gradbena dela d.o.o.
ČRNOGRAD d.o.o.
Razdelj 2, 3203 Nova Cerkev

Davčna: 68381590
Matična: 2323150000
Davčni zavezanec: Da

TRR: IBAN SI56 0600 0097 8496 917 (BANKA CELJE d.d.)